Blom Schoenen - Beekbergen

Kinderschoenen

Kinderen zijn volop in beweging. Op een speelse manier zorgen ze zo voor een optimale ontwikkeling van hun voetjes. Daarbij is een goed passende schoen, die zowel stevigheid als flexibiliteit op de juiste plaatsen geeft heel belangrijk. De juiste kinderschoenen moeten niet te ruim, maar ook niet te klein zijn. Ze moeten steun bieden en zich tevens aan de nog tere voetjes aanpassen.

BLOM SCHOENEN onderscheid zich met de uitgebreide collecties kinderschoenen in alle maten, dus ook breedtematen. Hippe schoentjes en laarsjes voor veeleisende kids, die zelfverzekerd de wereld leren kennen.

Veel kinderen in Nederland lopen op niet goed passende schoentjes. Slechte of niet goed passende schoentjes geven niet de juiste ondersteuning, waardoor de ontwikkeling van de voetjes vaak niet optimaal is.

Op latere leeftijd kunnen klachten ontstaan, die eenvoudig voorkomen hadden kunnen worden. BLOM SCHOENEN heeft de kennis, de schoenen en de apparatuur in huis om exact te meten en goed en eerlijk te kunnen adviseren.

Meten is tof!

Wij meten altijd de beide voetjes van uw kind, want meten is weten. Dit doen wij gratis, zodat u kunt zien of de voetjes van uw kind gegroeid zijn.

Kinderen willen leuke schoenen, logisch. U wilt vooral ook leuke en goede schoenen. Oók logisch. Daarom vindt u bij ons schoentjes die niet alleen mooi, stoer en cool zijn, maar ook helemaal verantwoord. Ze staan goed en ze passen goed.

Wageningen Webdesign